Pitali smo Aleksandru Kolarić hoće li se kandidirati za predsjednicu SDP-a

Foto: FaH

SDP-OVKA Aleksandra Kolarić najavila je kandidaturu za predsjednicu gradske organizacije najjače oporbene stranke.

>> Tko će naslijediti Bernardića uspije li puč u SDP-u?

>> Komentar Aleksandre Kolarić: Dečki, gdje ste bili kad je grmjelo?


Kolarić je kandidaturu za predsjednicu zagrebačkog SDP-a najavila u jeku raskola koji već danima traje u toj stranci. Protiv predsjednika SDP-a Davora Bernardića glas su digli visokopozicionirani članovi stranke, među kojima su Peđa Grbin, Mirando Mrsić i Milanka Opačić. Davoru Bernardiću se, jasno je to svima koji prate politiku, ozbiljno trese fotelja šefa SDP-a.

"Oporavak mora početi u Zagrebu"


Zbog toga smo pitali Aleksandru Kolarić, koja je najavila kandidaturu za predsjednicu zagrebačkog SDP-a, znači li to da će se u budućnosti kandidirati i za predsjednicu stranke?

"Kandidirat ću se za predsjednicu zagrebačkog SDP-a jer smatram da je Zagreb ključ za jačanje SDP-a. Zagrebački SDP mora postati generator rasta nacionalnog SDP-a. Oporavak mora početi u Zagrebu, jer bez Zagreba nema pobjede ni na parlamentarnim ni na predsjedničkim izborima. Moja ambicija oduvijek je jasna: želim doprinijeti stvaranju suvremenog, demokratskog, progresivnog i uspješnog SDP-a. Tome sam predana i usmjerena", rekla nam je Kolarić.

"Hipotetsko pitanje za hipotetsku situaciju"


Nakon toga smo je ponovo pitali znači li to da će se, kad za to dođe vrijeme, kandidirati za predsjednicu SDP-a?

"To je hipotetsko pitanje za hipotetsku situaciju. Kad za to dođe vrijeme, tada ću i na to odgovoriti", rekla nam je Kolarić.

Pročitajte više