PMA nagrađuje najbolje u području upravljanja projektima

Foto: PMA

VEĆ treću godinu u nizu u organizaciji Hrvatske udruge za upravljanje projektima i Young Crew Croatia organizira se najočekivaniji godišnji događaj za ostvarene projekte i njihove mlade voditelje – Project Management Awards.

Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP) punopravna je članica IPMA-e (International Project Management Association), vodeće svjetske neprofitne organizacije za upravljanje projektima, i u Hrvatskoj se bavi razvijanjem i promicanjem profesionalizacije u području upravljanja projektima.

Young Crew Croatia je ogranak osnovan pod okriljem HUUP-a te je dio međunarodne obitelji mladih voditelja projekata koja okuplja ljude iz područja upravljanja projektima i studente od 21. do 35. godina. Misija joj je razviti mlade voditelje projekata, sadašnjosti i budućnosti, kroz promociju inovacija i novih istraživanja u području upravljanja projektima.

Tri kategorije

PMA je jedinstveno godišnje priznanje u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje u tri kategorije - za najbolji projekt, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača,  te je prvi korak u njihovom profesionalnom uspjehu u području upravljanja projektima. Osim toga, predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju Republike Hrvatske te pruža priliku pobjednicima za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju IPMA Project Management Awards sljedeće godine kao predstavnik Republike Hrvatske.

Nagrada za najboljeg mladog voditelja projekta i Nagrada za najbolji projekt s mladim voditeljem bit će evaluirana prema IPMA International Competence Baseline (ICB).

Svečana dodjela nagrada za najbolje od upravljanja projektima u Hrvatskoj održat će se tijekom gala večere u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela, 19.12.2017..

Natječajnu dokumentaciju je potrebno poslati najkasnije do 12.11. 2017. u PDF formi (ukupno 4 dokumenta prema kategoriji za koju se prijavljuje) na e-mail adresu: nagrade@youngcrew.hr. Sve informacije i obrasce moguće je pronaći na linku: http://bit.ly/PMA_2017.
 

Pročitajte više