POČINJE HUMANITARNA AKCIJA "SRETAN USKRS ZA SVE"

Trgovački lanac Ipercoop pokrenuo je zajedno s udrugom Zagrebački bokci humanitarnu akciju "Sretan Uskrs za sve", tijekom koje će od danas do Uskrsa svi kupci u hipermarketima Ipercoopa u Jankomiru i Donjem Stupniku moći nakon kupnje darovati neku od namirnica za siromašne kako bi uljepšali uskrsne blagdane osobama o kojima se skrbi ta udruga.

U tu svrhu u blizini izlaza iz Ipercoopa postavljene su "kućice" u kojima će se moći ostaviti pokoji proizvod kupljen u hipermarketu, a kupcima se preporučuje darivanje namirnica kao što su brašno, riža, krupica, ulje, sol, tjestenina, riblje konzerve, čaj, sapun te ostale slične prehrambene i higijenske potrepštine.

Cilj akcije je pomoći sugrađanima kojima je pomoć iznimno potrebna, pa će istu akciju Ipercoop organizirati u Osijeku u suradnji s osječkim Caritasom, a svi proizvodi prikupljeni na tom prodajnom mjestu namijenjeni su štićenicima tog Caritasa.

Kada se "kućice" popune proizvodima, Zagrebački bokci i osječki Caritas podijelit će ih osobama o kojima se skrbe. Na kraju akcije na mjestu gdje je bila "kućica" za sakupljanje proizvoda postavit će se zahvalnica svima koji su se uključili u akciju.

(Hina) pp/xmt ymd

Pročitajte više