Pokušaj ubojstva u "Močvari"

JUTROS desetak minuta prije četiri sata u zagrebačkom klubu "Močvara" došlo je do masovne tučnjave u kojoj su ozlijeđena četvorica mladića. Jedan je dvadesettrogodišnjak zadobio prostrijelnu ranu glave, a trojica mladića imaju ubodne rane po cijelom tijelu.

Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba potvrdila je da su u najnovijem incidentu ozlijeđena četvorica mladića koji su prevezeni u Kliniku za traumatologiju. Prema neslužbenim informacija, iako se radi o teškim ozljedama, niti jedan od mladića se ne nalazi u životnoj opasnosti.

Još nije poznato koliko je osoba točno sudjelovalo u tučnjavi pred klubom te tko je počinitelj, odnosno počinitelji. Zagrebačka policija je privela nekoliko osoba.

Učestali incidenti u popularnom zagrebačkom klubu doveli su do toga da grad razmišlja o zatvaranju objekta. To potvrđuje i nedavna odluka Vijeća za urbanu kulturu i kulturu mladih pri Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport koje je "Močvaru" stavilo na listu klubova koji više neće dobivati sredstva iz gradskog proračuna. Prošle godine programi kluba imali su prioritetni status te je od strane grada uplaćeno 120 tisuća kuna, ove godine su spali na ništicu.

Pročitajte više