Policajac u Beogradu satima s pištoljem na balkonu, žena pobjegla u čarapama

Screenshot: Telegraf

POLICIJSKI službenik B.S. (42) se naoružan pištoljem zatvorio u stan u naselju Braće Jerković u Beogradu i satima nije želio izaći.

Prijetio je da će se ubiti. Kako piše Telegraf, do incidenta je došlo nakon svađe sa suprugom. On s njom ima dvoje djece, a žena je, kako su susjedi ispričali, u čarapama naprasno napustila stan, nakon čega se on zaključao s pištoljem u ruci.

Stan se nalazi u zgradi u Ulici vojvode Vlahovića. Na licu mjesta su tri vatrogasne ekipe i pet policijskih vozila, kao i jedno vozilo hitne pomoći, i to još od 11 sati, kada je prijavljeno da je u tijeku talačka kriza, što će se ubrzo ispostaviti kao netočna informacija.

Negdje oko 15 sati, četiri sata nakon početka drame, on je iznio pištolj na terasu, a neposredno prije toga je preskakao s balkona na balkon.

"Šta me slikate?!" vikao je.

Nakon šest sati policajac se predao.

"Izvinite, ni sam ne znam što mi je bilo", rekao je policajcima.

Obitelj je, kažu susjedi, imala dosta problema.

"Uzimao je bolovanje u policiji pa radio druge poslove. Skoro svaki dinar koji bi zaradio trošio bi u kladionici, skoro ništa nije donosio kući. Njegova supruga je divna, i zbog nje bi mu svatko od nas uvijek pomogao", kaže poznanik.

"U velikim je dugovima. Voli i popiti", dodao je poznanik.

Pročitajte više