Policija: Pronađena 20-godišnja Australka za kojom se tragalo u Dubrovniku

Foto: nestali.hr

POLICIJSKOJ upravi dubrovačko-neretvanskoj jučer, 13. rujna, prijavljen je nestanak državljanke Australije Terese Bernadette Killalea, rođene 22. siječnja 1996. g. u Australiji.

Policiji je prijavljeno da se navedena djevojka, koja je u turističkom posjetu u Dubrovniku, posljednjih nekoliko dana ne javlja majci na telefon. "Osoba se telefonski javila majci u Australiji 10.09.2016. godine i od tada joj se gubi svaki trag je viđena 10. rujna", objavila je policija.

Policija je pokrenula potragu za djevojkom te je u ranim popodnevnim satima zamolila građane da im se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju ako imaju bilo kakvih saznanja o djevojci.

U međuvremenu je policija objavila kako su obustavljene mjere traganja za djevojkom.

Djevojka pronađena

"U odnosu na objavu nestanka i molbe za pomoć građana u pronalaženju državljanke Australije Terese Bernadette Killalea, obavještavamo Vas da je majka nestale djevojke dobila informaciju o lokaciji svoje kćeri, te nas je putem Australskog veleposlanstva molila da se obustave mjera traganja.
 
Zahvaljujemo svim medijima koji su objavili vijest i pomogli u traganju", stoji u policijskom priopćenju koje potpisuje Andrijana Biskup iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

 

Pročitajte više