Policija moli svjedoke jučerašnje nesreće u Pavučnjaku da se jave. Poginuo motorist

Ilustracija: Davor Puklavec/Pixsell

Zagrebačka policija moli svjedoke nesreće koja se dogodila jučer popodne u mjestu Pavučnjak da se jave.

U nesreći na kolniku ulice Pavučnjak su sudjelovali osobni automobil marke Opel i motocikl marke Honda. Nesreća se dogodila nešto prije 18 sati, a u njoj je poginnuo vozač motocikla.

"Prema  prikupljenim informacijama moguće je da se u vrijeme prometne nesreće kolnikom navedene ulice  kretalo još vozila te molimo vozače tih vozila odnosno eventualne svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530 870 ili 192", poziva policija.

Poginuo je 50-godišnjak

Koliko je dosad poznato, 50-godišnjak je upravljao motociklom marke Honda, zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolničkom trakom Pavučnjak u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do raskrižja s ulicom Beduri zbog neprilagođene je brzine prešao u suprotnu prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera gdje je prednjim dijelom naletio na prednji dio osobnog automobila marke Opel Adam, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 40-godišnjakinja.

Uslijed naleta, motociklist se odvojio od motocikla te pao na kolnik i preminuo na mjestu događaja. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Vozačica i 62-godišnja putnica iz automobila lakše su ozlijeđene te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice.

Na mjestu događaja policijski su službenici obavili očevid. Posebno izvješće dostavljeno je Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Pročitajte više