Policija ne može dokazati da je osmogodišnji Osječanin doista silovan

PRIČA o silovanju osmogodišnjeg dječaka koju su mediji lansirali uzbudila je osječku javnost, ali prema najnovijim informacijama policija ne raspolaže nikakvim dokazima da je dječak doista silovan.

Podsjetimo, dječaka su dva 30-godišnjaka navodno silovala 13. lipnja u baraci u osječkom naselju Jug II u kojoj se djeca okupljaju prilikom povratka iz škole. Silovanje je policiji navodno prijavila dječakova majka, koja je za zločin saznala kad je vidjela krv na sinovim gaćicama nakon čega ga je natjerala da joj ispriča što se dogodilo.

Policija potvrđuje kako je primila dojavu o silovanju i provedena je istraga, ali nisu pronađeni nikakvi dogazi koji upućuju da se zločin doista dogodio. Dječak se nalazi u osječkoj bolnici gdje je razgovarao i sa psihologom, ali, kako se doznaje, na njegovom tijelu nema nikakvih ozljeda.

Prema neslužbenim informacijama dječakova je majka samohrani roditelj, a navodno ima i problema s alkoholom te je već zaradila nekoliko prijava za zanemarivanje svoje dvoje maloljetne djece.

J.C.

Pročitajte više