Poljakinja u Zenici ubila supruga jer je otkrila da je vara, leš bacila u septičku jamu

PREKJUČER je u obiteljskoj kući u zeničkom naselju Raspotočje policija uhitila 31-godišnju poljsku državljanku Moniku Naumowicz-Bureković koju se tereti da je prije nekoliko mjeseci ubila svog 50-godišnjeg supruga Fuada N. Burekovića.

Akcija policije je, kako prenose Nezavisne novine, uslijedila nakon što su zaprimili anonimnu dojavu kako je Poljakinja supruga ubila u ožujku ove godine. Prema neslužbenim informacijama, policiju je pozvao Monikin i Fuadov 12-godišnji sin.

Zenička policija je nakon pretrage imanja u septičkoj jami, koja se nalazi u neposrednoj blizini obiteljske kuće, pronašla tijelo ubijenog Burekovića. Leš je poslan na obdukciju u Kantonalnu bolnicu u Zenici.

Monika, koja je Fuadova druga supruga, istražiteljima je priznala kako je čovjeka sa kojim je živjela posljednjih 12 godina ubila pištoljem, nakon čega je tijelo umotano u pokrivač bacila u obližnju septičku jamu. Navodno ga je ubila jer je otkrila da je vara.

Policiji nikad nije prijavljen Fuadov nestanak, a Monika je posljednjih mjeseci rodbini i prijateljima tvrdila kako se njen suprug nalazi na odsluženju zatvorske kazne negdje u Njemačkoj.

Pročitajte više