Portugalac nova žrtva osoblja kluba "Princess": Tukli ga i "oderali" ga za 25.000 kuna

NOĆNI klub čije se ime posljednjih godina najčešće spominje u stupcima crne kronike, striptiz bar "Princess", opet se našao pod policijskom istragom zbog premlaćivanja gosta i protupravne naplate. Najnovija žrtva je 31-godišnji Portugalac kojeg su "olakšali" za 25.000 kuna.

Kako je izvijestila PU zagrebačka, on je u srijedu 19. kolovoza u večernjim satima došao u noćni klub "Princess" u Hebrangovoj ulici u Zagrebu gdje su mu prišle tri djevojke s kojima je pio šampanjac i tequilu. Kad su ga dovoljno opili i doveli ga u polusvjesno stanje, 25-godišnjak, 32-godišnjak i 27-godišnjakinja su Portugalca odveli u sobu gdje su mu iz hlača uzeli novčanik, izvadili kartice i naplatili preko 17.000 kuna od navodnog ukupnog duga od 25.000 kuna.

Pustili ga da malo odspava, zabranili mu da pozove policiju

Odmah potom je 25-godišnjak udario Portugalca te ga prisilio da telefonom nazove banku u Portugalu. U stanju u kakvom se nalazio nije razumio što mu zaposlenica banke govori te je nasilnike zamolio da ga ostave da se malo naspava kako bi mogao riješiti ostatak duga što su mu oni dozvolili te ga odveli do separea.

Oko 2.30 sati 32-godišnjak i djevojka su probudili Portugalca i ponovno ga, zbog još nenaplaćenih 8.000 kuna odveli u prostoriju gdje se obavljaju novčane transakcije. Ponovno su ga prisilili da nazove banku u Portugalu, ali nisu ništa postigli. Kad je Portugalac zatražio da se o svemu obavijesti policija, 27-godišnjakinja mu je iz ruke uzela slušalicu i zabranila daljnje pozive.

Prilikom "naplate" Portugalac lakše ozlijeđen

Trio nije odustajao od daljnje naplate - 32-godišnjak je uspio "ispeglati" još dio kartica te je Portugalcu naplatio još 2.000 kuna, a potom su ga prisilili da za ostalih 6.000 kuna navodnog duga potpiše određeni formular što je on, u strahu, i učinio.

Portugalac se potom vratio u hotel u kojem je odsjeo te je o svemu obavijestio policiju. Liječnička mu je pomoć, zbog lakših ozljeda koje je zadobio prilikom "naplate" u "Princessu" pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Za jednim od djelatnika "Princessa" policija raspisala i tjeralicu

32-godišnjak i 27-godišnjakinja su na kriminalističku obradu dovedeni u petak, dok je za 25-godišnjakom policija bila raspisala tjeralicu. Pronašli su ga u subotu oko 0.30 sati na njegovom radnom mjestu. Nakon dovršene kriminalističke obrade svi su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Pročitajte više