Posljednji dan Sare Pukanić s njezinim ocem

IVO PUKANIĆ je svoj posljednji dan života počeo tako da je rano ujutro ušao u sobu svoje kćeri dobro raspoložen. Toliko je bio opušten da je svoju Saru, neispavanu od cjelonoćnog učenja, zabavljao plešući s pjenom za brijanje u ruci. Bio je u svom kućnom ogrtaču i veselo dobacivao, saznaje Večernji list.

Sara se s prijateljicama za taj dan dogovorila za svoj prvi izlazak u štiklama. Ivo Pukanić se navodno isprva uzrujao jer je shvatio da mu kći ubrzano odrasta, no istodobno je bio i očinski ponosan.

Dogovorili su se da će ona  u svojoj omiljenoj trgovini odabrati štikle i otići u školu, Privatnu klasičnu gimnaziju u Harambašićevoj, a tata će po povratku s posla kupiti odabrane cipele. Kasnije ju je nazvao da provjeri je li nabavila cipele, inzistirajući da će ih on pokupiti na putu kući.

Sara je do svog doma došla ranije no obično, zbog glavobolje je nastavu napustila dva sata ranije. Vijest o eksploziji, navode bliski izvori, doznala je od kume, dok je prala kosu. S prvim informacijama o mogućim žrtvama Sara je počela plakati i navodno je govorila da zna kako je to tata iako nitko nije želio ništa službeno potvrditi. 

M.D.
Foto: Index

Pročitajte više