"Postoje dva tipa djevojaka: Sponzoruše i normalne Zagrepčanke sa 4. kata središnjice HDZ-a"

ZA MLADEŽ HDZ-a u glavnom gradu Hrvatske postoje dvije vrste djevojaka. Prva vrsta su "sponzoruše", dok su druge "normalne djevojke", a takva vrsta nalazi se na "4. katu središnjice i na akcijama HDZ-a". Takav zaključak može se pročitati na internet stranicama pomlatka HDZ-a u starom broju službenog biltena "Mladež" koji je još uvijek posljednji aktualni broj ove političke organizacije.

U dvije vrste, razbroj se

Mladi lavovi HDZ-a u  "Mladeži" su tako jednostavno djevojke svrstali u dvije vrste, a tekst pod nazivom "Ljeto u Zagrebu" poslužio je kao uvod u analizu.

"Prva vrsta su sponzoruše, a sponzoruša može biti djevojka od 8 do 88 godina. Da, da, što se čudite! Sjetite se samo kad ste bili klinci! Bilo je curica koje su uvijek više razgovarale s klincima koji su imali bolji bicikl ili role. A s nekih 14 godina gleda se tko ima bolji skuter, s 19 ti je potreban auto visoke srednje klase, a za one s 27, kaj se već udaju treba ti kuća, s-klasa, jahta i ništa ispod princess 45 te po mogućnosti BMW Roadster za po gradu", stoji u službenom biltenu Mladeži HDZ-a.

Oni bi pokretali Hrvatsku

Također "mladi lav" nabraja i barove u koje zalaze sponzoruše, a mudro zaključuje kako "sponzoruše" biraju barove odakle mogu vidjeti tko dolazi s kojim automobilom. "Ja im poručujem: Skinite šminku, umijte lice, loše vam stoji!", stoji  u biltenu. No, kada je riječ o jedinoj drugoj preostaloj vrsti djevojaka, budućnost te stranke ima dosta "odlučnije" stavove.

"Normalne djevojke, zar trebam što pisati? To su jednostavno, normalne djevojke. Takvu vrstu uvijek možete naći na 4. katu u Središnjici i na akcijama HDZ-a. To su radišne, sposobne, pametne, zgodne djevojke koje znaju što žele u životu. Ma cure samo tako nastavite", zaključuje se u analizi mladog kadra HDZ-a.  

Potpisnik "analize" zagrebačkih djevojaka je Tomislav Smiljan, "mladi lav" HDZ-a, koji obnaša dužnost predsjednika područnog odbora Gornji Grad Medveščak.

I.Ć.
Foto:Mladež, glasilo mladeži HDZ-a

Pročitajte više