Potpišite pismo za ostavku Vlade putem interneta

HRVATSKI laburisti omogućili su potpisivanje pisma za ostavku Vlade i preko interneta za one građane u čijim gradovima nisu u mogućnosti postaviti štandove ili iz nekih drugih razloga.

> Internet-peticija za ostavku Vlade

Laburisti su izvijesti na svojim internetskim stranicama kako potpisi građana neće biti javno vidljivi. Na ovaj način prikupljeni potpisi po završetku akcije bit će pridodani prikupljenim potpisima na potpisnim mjestima te predani Vladi.

Stranka obavještava da se svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona 01 / 88 90 750 mogu dobiti informacije o akciji. Gdje se možete potpisati pronađite ovdje.

Predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar je kazao da Vlada Jadranke Kosor treba otići zato što je "radnike pretvorila u robove, umirovljenike u sirotinju, nezaposlene je učinila očajnima, a sve nas odvela u dužničko ropstvo".

"Crna slika Hrvatske"

Kao povod za ovu akciju su istaknuli i trenutnu "crnu sliku Hrvatske" koja kaže da imamo 320 tisuća nezaposlenih, 90 tisuća radnika koji rade, a ne primaju plaću, 75 tisuća onih za koje se plaća mirovinsko i zdravstveno te 100 tisuća poduzetnika kojima su blokirani računi, jer traže 35 milijardi neplaćenih računa.

Pročitajte više