Predsjednik Mesić nastavio kampanju u Zagorju

U SKLOPU predsjedničke kampanje Stjepan Mesić je danas popodne obišao Krapinskozagorsku županiju.

U izjavi za medije Mesić je ponovio kako se kandidatkinja HDZ-a Jadranka Kosor ponaša neprincipijelno kada govori da će raskinuti ugovor s Družbom Adrijom, jer je kao članica Vlade govorila suprotno.

Kako je rekao, njoj ne treba predsjednički ured ako joj je predizborno geslo "Kud Sanader, tud i ja". Što će joj uopće ured ako se stalno drži Sanadera koji bi ionako umjesto nje donosio sve odluke? Dosta joj je da ima samo malu kancelarijicu pokraj njegove, izjavio je predsjednički kandidat Mesić u Krapini.

Govoreći o operaciji ministra Hebranga u inozemstvu, rekao je kako je nedopustivo da on s jedne strane hvali naše zdravstvo, a odlazi na liječenje u Austriju.

No, nije on iznimka jer su i neki ministri poslali svoju djecu na školovanje u inozemstvo, rekao je predsjednički kandidat Mesić.

Aktualni se hrvatski predsjednik ponovno osvrnuo i na slučaj Helene Puljiz. Nedopustivo je da se građani maltretiraju i da se netko ispituje pet i pol sati, a da o tome nema nikakva dokumenta, rekao je Mesić ističući kako je šefa POA-e smijenio kako se ne bi dogodilo da obavještajne službe vladaju državom kao nekad.

Nakon Krapine Mesić se na zabočkom Trgu Ksavera Šandora Gjalskog susreo s građanima, a zatim je održao predizborni skup u oroslavskoj kinodvorani.

Pročitajte više