Premijer Sanader poziva sve predstavnike nacionalnih manjina da u što većem broju izađu na izbore

HRVATSKI premijer Ivo Sanader uputio je danas poziv svim predstavnicima nacionalnih manjina u Hrvatskoj da u što većem broju izađu na izbore raspisane za 15. veljače, priopćeno je iz Vladina Ureda za odnose s javnošću.

"Vlada Republike Hrvatske raspisala je u nedjelju, 15. veljače dopunske odnosno ponovljene izbore za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne samouprave te za dopunske izbore u predstavnička tijela jedinica lokalne i područne samouprave.

Ovim putem pozivam sve predstavnike nacionalnih manjina da u što većem broju izađu na izbore i svoj glas daju kandidatu koji uživa njihovo povjerenje. Izlaskom na izbore iskoristit ćete svoje demokratsko pravo, ali i izvršiti svoju građansku dužnost te se odgovorno i savjesno uključiti u rad izvršnih tijela u vašoj zajednici i društvu.

Vladi Republike Hrvatske i svim našim građanima u interesu je da na ovim izborima budu izabrani kandidati koji će se zauzimati za promicanje načina života i vrijednosti svih nacionalnih manjina u Hrvatskoj. Stoga je od velike važnosti da u što većem broju izađete na izbore i na taj način odgovorno utječete na oblikovanje političkog života u svojoj zajednici", stoji u pozivu premijera Sanadera upućenog svim predstavnicima nacionalnih manjina da u što većem broju izađu na izbore 15. veljače.

(Hina) xpp yaz

Pročitajte više