Preminuo mladić koji je stradao u eksploziji kod Ludbrega

Foto: DVD Ludbreg

PREMINUO je mladić koji je prije tri tjedna teško stradao u eksploziji i požaru u autolimarskoj radionici u Svetom Petru, nedaleko od Ludbrega, prenosi Podravski.hr.

18-godišnji mladić nalazio se na Odjelu za opekline Traumatološke bolnice u Zagrebu. Liječnici su se tjednima borili za njegov život. 

Mladić je prošao kroz nekoliko kompliciranih operacija. Priključili su ga na umjetna pluća, ali su ozljede, nažalost, bile preteške.

Iz varaždinske Policijske uprave su priopćili da je u prostoru autolimarske radione došlo do eksplozije te da je očevidom utvrđeno kako su 21-godišnji vlasnik obrta i 18-godišnji mladić skidali rezervoar goriva osobnog vozila koje je bilo postavljeno iznad betonske jame za pregled vozila. Nesretni mladić je bio u unutrašnjosti jame, skidao gumena crijeva dovoda goriva te odvijao vijke s nosača spremnika.

“U jednom je trenutku došlo do kapanja benzina iz spremnika na njegovu odjeću i rasvjetno tijelo postavljeno na zidu jame, što je izazvalo eksploziju i požar benzinskih para”, priopćili su iz PU varaždinske.

 

 

 

 

 

Pročitajte više