Pretučeni pijani sinovi Mate Arlovića i Branka Jordanića

PIJANI sinovi saborskog zastupnika Mate Arlovića, Vladimir Arlović, i bivšeg glavnog državnog inspektora Branka Jordanića, Igor Jordanić, te trojica njihovih prijatelja pretučeni su u nedjelju rano ujutro nakon što su preko reda pokušali ući u noćni lokal "Black&White" u Vukovarskoj ulici u Zagrebu.

Kako piše Jutarnji list, zamjenik načelnika zagrebačke policije Dubravko Novak potvrdio je da je do incidenta uistinu došlo, no nije želio otkriti imena šestorice mladića koji su uhićeni nakon što je pred lokal došla policijska patrola.

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je do sukoba između mladića i redara lokala "Black&White" došlo nakon što su mladići napali tri djevojke koje su se automobilom dovezle na obližnje parkiralište.

Petorka je naime željela preko reda ući u lokal, no budući da su bili pijani i bahati redari ih nisu htjeli pustiti unutra. Družina je nakon toga krenula prema svome vozilu Golf s kojim su došli do lokala, no tada su se na parking automobilom Opel Vectra dovezle tri djevojke. Mladići su tada krenuli prema njihovom vozilu i počeli su skakati po Vectri, razbijajući vozilo i mokreći po njemu.

Djevojke su od straha počele vrištati, nakon čega su iz lokala izašla dva redara, pa je izbio fizički sukob između napadača i redara. Ubrzo je na mjesto sukoba stigla policija koja je uhitila svu petoricu mladića, te je u policijsku postaju, pored Arlovića (20) i Jordanića (21), odvezla i Marina Vlahovića (25), Maria Bobinca (26) i Žarka Brozda (35).

Zamjenik Novak je rekao da su svi uhićeni još u nedjelju pušteni kući, a protiv njih će biti podnesene kaznene prijave za sudjelovanje u tučnjavi, oštećenje stvari, a možda i za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Pročitajte više