PR-ica Vatikana slala vruće poruke monsinjoru: "Moja rođakinja se želi jebati s tobom"

Foto: Facebook, TGCOm24

STOTINE "vrućih" poruka preko Whatsappa razmijenili su djelatnica vatikanske PR službe Francesca Immaculate Chaouqui te monsinjor Lucio Angel Vallejo Balda.  Kako prenose talijanski mediji proteklih dana, ona je njemu pokušavala srediti seks s njenom rođakinjom Silvanom kako bi se malo opustio i prestao biti depresivan.

"Moja mama će ti dovesti Silvanu, ona je tako mekana", piše Il Giorno. "Ona je moja rođakinja. Ima 36 godina, tako je mekana. Nakon što dođe javi mi što misliš", piše Chaouqui monsinjoru. On odgovara "hmmmm". "Ne bih. Ružna je", odgovara na kraju, no ona ne odustaje: "U utorak navečer ona dolazi kod tebe. Želi se jebati. Ok?". "Ne sa mnom", govori joj svećenik. "Ti si savršen, ona je mekana, zašto ne", opet pita Chaouqui. "Ružna je", ponavlja Balda.

Nakon što su ove poruke osvanule u talijanskim medijima, 33-godišnja "seksi" PR-ica, kako je nazivaju u medijima, na svom je Facebook profilu napisala kako je to bila samo šala te da njena rođakinja Silvana ne postoji. "Poruke su objavljene na način da me diskreditiraju", dodala je Chaouqui.

Početkom ovog mjeseca njih su dvoje privedeni u u Aferi Vatileaks 2, optuženi su da su dilali tajne dokumente i snimljene razgovore novinarima. Chaouqui je puštena nakon što je obećala da će pomoći u istrazi. Njih dvoje su bili članovi posebne Papine komisije koja je trebala  Papi pomoći da "očisti" Vatikanske financije te su imali pristup brojnim osjetljivim dokumentima među kojima su i oni o biskupima koji imaju vrijedne i luksuzne nekretnine.

 

Pročitajte više