Prijatelj generala Kruljca udario poslovođu narodnjačkog kluba

GENERAL Mladen Kruljac je s još dva prijatelja u noći s ponedjeljka na utorak došao u zagrebački narodnjački klub Nec. Generalov prijatelj, zvan Deša, na terasi lokala udario je u nos poslovođu koji je mirno sjedio i pušio.

Vlasnik Neca Irfan Zjakić rekao je kako Kruljac nije sudjelovao u napadu na poslovođu te da čak nije niti vidio napad svoga prijatelja, piše Jutarnji list. "Poslovođa je (nakon udarca op.a.) pao na pod, a daljnje tučnjave nije bilo. Iako je došao u društvu s Kruljcem, ne vjerujem da je general uopće vidio što se dogodilo, a kamoli da je sudjelovao u tome", rekao je Zjakić te dodao kako s generalom kojega poznaje 10 godina nikada nije imao problema.

Drugi čovjek u hijerarhiji Hrvatske vojske poznat je po incidentima zbog kojih je bilo priče i da će biti izbačen iz vojske. Još prije 12 godine se pamti njegovo demoliranje kafića Jazz u Slavonskom Brodu, dok je dvije godine kasnije oteo slavonskobrodskog poduzetnika Tomislava Opačka. Prema Opačkovim riječima, general mu je 40 minuta držao pištolj u ustima i zahtijevao da mu da jacuzzi. Prije deset godina Kruljac je u slavonskobrodskom kafiću Management pretukao i prijetio pištoljem Tihomiru Siseru.

Pročitajte više