Prijavila nestanak sina u Čakovcu, a on dan prije umro u zagrebačkoj bolnici

Foto: nestali.hr

ŠOK za obitelj Ljubice Gašparić iz Čakovca. Nakon što je prijavila policiji nestanak sina Roberta Gašparića koji se u subotu 12. kolovoza nije vratio kući, kako neslužbeno doznaju Međimurske novine, u ponedjeljak 14. kolovoza stigao je telegram s liječničkim potpisom da je Robert umro. U istom se nije moglo vidjeti iz koje je zagrebačke bolnice poslan.

Najprije je pomislila da je riječ o nekoj neslanoj šali. Međutim, nakon što je pozvala policiju, nešto kasnije joj je potvrđeno da je u pitanju istinita vijest.

Podsjetimo, policija je jučer objavila nestanak Roberta Gašparića iz Čakovca i on je stavljen u evidenciju nestalih osoba.

"Iz Čakovca je u subotu, 12. kolovoza, nestao Robert Gašparić, star 50 godina. Kako saznajemo, muškarac se tog dana udaljio od kuće, iz Lavoslava Ružičke 5, u nepoznatom pravcu. Muškarac je visok 180 cm, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu i smeđe oči. Policija se za sada raspituje o njegovom nestanku kod prijatelja i rodbine, a zatim će odlučiti u kojem će smjeru ići potraga. U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr", objavila je jučer PU međimurska.

Međutim, tijekom jučerašnjeg dramatičnog dana, majka je policiju izvijestila o čudnom telegramu iz nepoznate zagrebačke bolnice kojim je obaviještena o sinovoj smrti. Odmah je pozvala policiju, a policijski službenici koji su s njom razgovarali također su se čudili nastaloj situaciji. Ipak, nakon provjere su potvrdili da je vijest o Robertovoj smrti istinita i da on leži mrtav u KBC Dubrava Zagreb.

Pročitajte više