Prijetnja smrću Vesni Škare-Ožbolt: Dođeš li u Australiju, objesit ćemo te!

SADA VEĆ bivša ministrica pravosuđa, Vesna Škare-Ožbolt, je neposredno nakon potpisivanja zahtjeva za uhićenjem Dragana Vasiljkovića dobila dva e-maila.

Jedan je sadržavao uvrede, a u drugom joj je nepoznat netko zaprijetio smrću.

"Stupiš li nogom na australsko tlo, pronaći ćemo te i objesiti." - stoji u e-mailu na engleskom jeziku koji je u četvrtak, neposredno nakon što je objavljeno da je Vesna Škare-Ožbolt od Australije zatražila izručenje "Kapetana Dragana", pristigao na njezinu e-mail adresu.

"Nisam se uplašila, ali mi nije baš bilo ni ugodno." - kazala je Škare-Ožbolt u razgovoru za Index, pa dodala: "Ta dva maila, koja su došla s anonimne adrese na Yahoo-u, sam odmah proslijedila glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću."

"To su reakcije na činjenicu da sam potpisala zahtjev za izručenjem Dragana Vasiljkovića." - uvjerena je bivša ministrica pravosuđa.

Podsjetimo, kad je najavljeno da će Hrvatska od Australije tražiti izručenje "Kapetana Dragana", Vesni Škare-Ožbolt e-mailom se javio i sam Vasljković, pri čemu ju je prostački izvrijeđao.

Vasiljković u mailu nazvao Škare-Ožbolt "promiskuitetnom kujom".

"Ja imam više dokaza da si ti promiskuitetna kuja nego što ti imaš da sam ja ratni zločinac". - pisalo je u mailu kapetana Dragana.

N.B.

Pročitajte više