Primoštensko-šibenski heroinski dvojac u pritvoru

Zbog utemeljene sumnje da su počinili kažnjivo djelo zlouporabe droga sinoć su uz kaznene prijave u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku sprovedeni 28godišnji mladić s područja Primoštena i 44godišnji Šibenčanin, kod kojih je pronađeno više od 36 grama heroina, izvijestila je danas šibenskokninska Policijska uprava.

Oko sedam grama heroina i veću novčanu svotu od preprodaje droge policija je od dvadesetosmogodišnjaka zaplijenila u Primoštenu u ponedjeljak, 14. veljače, navečer.

Kad je sproveden, mladić se u zahodu PU-a pokušao ubiti, tako što je razbio ogledalo i komadom stakla počeo rezati žile na zapešću lijeve ruke, u čemu ga je spriječio policijski službenik. Nakon operativnog zahvata mladić je sinoć otpušten iz šibenske bolnice i ponovno doveden u PU na kriminalističku obradbu.

Četrdesetčetverogodišnjeg Šibenčanina policija je 14. veljače, također navečer, zaustavila u osobnom automobilu šibenskih registracijskih oznaka na Ininoj benzinskoj crpki šibenskom gradskom predjelu Ražinama i kod njega pronašla nešto više od 29 grama heroina i jedan čep s tragovima heroinske otopine.

Na temelju sudskog naloga jučer je obavljena premetačina njegove kuće u Šibeniku i pronađena digitalna vaga kojom se služio pri preprodaji druge, dvije ručne bombe M-75, devet metaka različita kalibra i jedan preklopni nož s tragovima heroina.

(Hina) xzpod ysp

Pročitajte više