Priveden zbog pokušaja ubojstva u sinjskoj diskoteci "San Remo"

ISTRAŽNOM sucu Županijskog suda u Splitu priveden je danas 33-godišnji Z. Ć. iz Sinja protiv kojega je podnesena kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva 22-godišnjeg I. M. u nedjelju oko 2.40 sati na Lubinovom mostu u Sinju, prethodno se s njim i s još jednom osobom sukobivši u sinjskoj diskoteci "San Remo", izvjestila je Policijska uprava splitsko dalmatinska.

Z. Ć. je najprije u alkoholiziranom stanju u diskoteci verbalno napao svojega vršnjaka E. Ž., a zatim na njega nasrnuo i fizički udarivši ga snažnim udarcem šakom u glavu. Nastala je pomutnja, a sukob je pokušao spriječiti I. M. koji je nakon toga napustio diskoteku, kao i Z. Ć. koji je bio u društvu s 18-godišnjim prijateljem, koji je u džepu držao nož.

Z. Ć. i I. M. sreli su se desetak minuta nakon odlaska iz diskoteke, oko 2.40 sati, na Lubinovu mostu. Z. Ć. je od 18-godišnjaka uzeo nož i lakše ozlijedio I. M. i udario ga šakom u čelo. Nedugo zatim policija ga je privela te ga je po završetku kriminalističke obrade prepratila istražnom sucu u Splitu uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva. 18-godišnjaku je određena prekršajna kazna na temelju Zakona o oružju, a zbog remećanja javnog reda i mira u diskoteci policija je prekršajno prijavila još nekoliko osoba.

Pročitajte više