Karamarko udario na Plenkovića, podržava kandidata koji ide protiv HDZ-a

Foto: FaH/Facebook

NAKON Velike Britanije, SAD-a, Izraela i najave osnivanja političkog think tanka, Tomislav Karamarko spustio se na zemlju hrvatsku i uključio u lokalnu politiku. Doduše, tek simbolično, znakom podrške. Pred nama su lokalni izbori, a bivši šef HDZ-a stavlja do znanja da podržava one koje ne podržava službeni HDZ. Tako je dao potporu Željku Domazetu, kandidatu za načelnika općine Hrvaca, koji tamo želi srušiti HDZ-ovog kandidata.

Fotografija Tomislava Karamarka u društvu Željka Domazeta i Davora Domazeta Loše snimljena je jučer u zagrebačkom hotelu Sheraton i objavljena na stranici njegovih fanova "Za Karamarka".



Željko Domazet želi preuzeti vlast u Hrvacima, u kojima od devedesetih vlada HDZ. U siječnju je organizirao prosvjed u tom mjestu protiv izgradnje plinske elektrane na Peruči, na kojem mu je potporu dao Željko Glasnović.

Na svom Facebooku Domazet pak ne krije da podržava Brunu Esih, desničarsku zvijezdu koja je ušla u Sabor zahvaljujući HDZ-ovoj listi, a sada misli na izborima u Zagrebu uzeti glasove Plenkovićevom kandidatu, Dragi Prgometu.

Mnogi pretpostavljaju da i Bruna Esih ima Karamarkovu podršku, ali njegovo javno priznanje još uvijek čekamo. No sada je već očito da Karamarko i na ovim izborima ima svoje ljude, odnosno da desno krilo HDZ-a intenzivno nastoji pomrsiti račune Plenkoviću.

Pročitajte više