Profesor masturbirao pred prozorom 17-godišnjakinje?

PROFESOR srednje škole iz Kaštela našao se usred skandala kad ga je nekolicina mještana optužila da je masturbirao pred prozorom jedne 17-godišnjakinje. Prema riječima brata djevojke, on je 21. rujna oko 23 sata izašao u dvorište obiteljske kuće te ispred prozora svoe sestre vidio osobu u pedesetim godinama kako glasno dahće i samozadovoljava se.

Kako navodi mladić, "gledao je kroz rupice od zatvorenih grilja u sobu moje sestre koja se taman presvlačila, jer se prije nekoliko minuta vratila iz noćnog izlaska.". Vidjevši to, mladić je zavikao i počeo trčati za muškarcem koji se dao u bijeg. U pojeri mu se pridružilo nekoliko prijatelja koji su čuli njegove pozive upomoć.

Neće biti kaznene prijave

Kad su mladići uhvatili 52-godišnjeg profesora pozvali su policiju. Djevojka koju je profesor, navodno, promatrao je rekla da ju je muškarac "možda i pratio". Ipak, djevojka je dodala da ništa nije vidjela, ni tog čovjeka, kao ni to što je radio ispred njenog prozora, prenosi Slobodna Dalmacija.

Profesor je odveden u PU splitsko-dalmatinsku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela bludnih radnji gdje mu je izmjereno je 1,52 promila alkohola u krvi.

Ipak, protiv profesora neće biti kaznene prijave, jer nema oštećene osobe. Budući da djevojka kaže da počinitelja nije vidjela, njegov čin je nije mogao istraumatizirati.

"Uhvaćeni" je negirao sve optužbe tvrdeći da je došao pred prozor djevojke tražeći svog sina za kojega sumnja "da se druži s dvije osobe koje imaju kriminalni dosje". "Nisam masturbirao, a na kraju nisam ni doznao je li mi sin uopće tamo bio", zaključio je profesor.

Pročitajte više