Prometna na riječkoj zaobilaznici, smanjena vidljivost zbog magle, javlja HAK

Screenshot: HAK

PROMETNA nesreća je na autocesti A7 između tunela Katarina i tunela Škurinje u smjeru Graničnog prijelaza Rupa, vozi se jednim prometnim trakom, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK). Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog lokalno izraženijih oborina moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku, a mogući su i odroni osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali.

Smanjena vidljivost zbog magle

Zbog magle vidljivost je mjestimice smanjena na cestama u unutrašnjosti. HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila. Na GP Bregana (Obrežje) teretna vozila čekaju 4 sata na izlazu. Na ostalim graničnim prijelazima nema dojava o dužim čekanjima na prijelaz granice.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu je katamaranska linija 9811s Dubrovnik - Korčula - Hvar - Bol - Split. Katamaran na liniji 9308 Mali Lošinj – Ilovik – Susak – Unije – Martinšćica – Cres – Rijeka plovi bez pristajanja u luci Ilovik; brodska linija Ilovik - Mali Lošinj plovi s pristajanjem u luku Veli Lošinj.

Pročitajte više

 

Pročitajte više