Pronađeno tijelo u moru pokraj Kambodže, vjerojatno je riječ o nestaloj Britanki

Foto: Lucie Blackman Trust

KAMBODŽANSKE vlasti objavile su danas da je u moru na granici s Tajlandom pronađeno tijelo mrtve žene za koje se vjeruje da je nestala 21-godišnja britanska studentica, javlja Reuters.

Britanka nestala prošli tjedan nakon zabave na plaži

21-godišnja Britanka Amelia Bambridge nestala je prošli tjedan nakon zabave na otoku koji je popularna destinacija mladih bekpekera.

Nakon što je na plaži pronađena torbica u kojoj se nalazio njen mobitel i sat, vlasti su pokrenule opsežnu potragu u koju su bili uključeni ronioci, timovi na kopnu te policijskih dronovi.

Mrtvo tijelo pronađeno dok je plutalo morem

Mrtvo tijelo pronađeno je dok je plutalo morem pokraj granice s Tajlandom, nekih 100 kilometara od mjesta odakle je posljednji put viđena.

Chuon Narin, šef policije provincije Preah Sihanouk, izjavio je kako je gotovo 100 posto sigurno da je riječ o Ameliji Bambridge jer ožiljci na tijelu i tetovaže odgovaraju opisu nestale Britanke.

Uzrok smrti je najvjerojatnije utapanje

Narin je dodao kako će se obaviti autopsija čim tijelo bude dovedeno na obalu te da se prema prvim procjenama čini da je uzrok smrti utapanje.

Inače, Bambridge je posljednji put viđena 24. listopada kako napušta zabavu na plaži na otoku Koh Rong, omiljenom okupljalištu bekpekera, a posljednji put je na društvenim mrežama fotografiju objavila u 3:23 ujutro.

Pročitajte više