Prva Microsoft SQL Server Ljetna akademija bit će u srpnju održana u Dubrovniku

OD 14. do 16. srpnja u Dubrovniku će biti održana Microsoft SQL Server Ljetna akademija (SQL Server Summer Academy), regionalni skup koji organizira Microsoft u suradnji s Hrvatskom udrugom programera (HUPRO), međunarodnim profesionalnim udruženjem korisnika SQL Servera (PASS) i Microsoftovim MVP (Most Valued Professional) programom.

Microsoft SQL Server Academy je tehnički i obrazovni skup visoke razine. Akademija je namijenjena IT "arhitektima", developerima (programerima) i administratorima baza podataka koje zanimaju mogućnosti Microsoft SQL Servera, ili se s njim susreću u svom poslovnom okruženju.

Posebno je značajno što je SQL Server Summer Academy dobio Continuiing Education Credits (CEC) status unutar samog Microsofta, a njime se mogu pohvaliti još samo dvije europske tehnološke konferencije – TechEd i IT Forum.

O temi akademije, SQL Serveru, govorit će ukupno 18 stručnjaka, poglavito inozemnih predavača, od kojih 14 ima MVP status, što ovu konferenciju čini jednom od najjačih konferencija u pogledu kvalifikacija i stručnosti predavača.

Neki predavači dolaze iz samog tima za razvoj SQL Servera, gdje su uključeni u razvoj ovog proizvoda. Tijekom tri dana akademije, sudionici će se kroz niz trosatnih seminara detaljno upoznati s pojedinim segmentima SQL Servera 2000 i mogućnostima njegove primjene, a imat će prilike raditi i sa novim izdanjem SQL Servera, za sada poznatim pod kodnim imenom Yukon.

"Izuzetno mi je drago da Microsoft Adriatics priprema ovako stručnu konferenciju o SQL Serveru", rekao je Gordon Mangione, potpredsjednik zadužen za SQL Server u Microsoftu.

"Najveći stručnjaci i autoriteti za SQL Server, potpomognuti našim vlastitim ljudima, na ovoj će konferenciji dati mnoge korisne savjete oko primjene SQL Servera u korporacijskim okruženjima, pa je to odlična prilika za naše korisnike da od najboljih stručnjaka i iz prve ruke upoznaju mogućnosti SQL Servera", rekao je Mangione.

"Osim toga, ova je konferencija prava prilika da korisnici međusobno razmijene iskustva u primjeni SQL Servera u vlastitim poslovnim okruženjima."

Pročitajte više