Psihijatar puno mlađoj pacijentici slao perverzne poruke i pozivao na spolni odnos?

Foto: Provjereno

U OVOTJEDNOJ emisiji Provjereno Nove TV donosi slučaj psihijatra koji je, kako kažu, svoju 40 godina mlađu pacijenticu šokirao neprimjerenim porukama i otvorenim pozivima na seks.

I identitet psihijatra i djevojke su skriveni.

Djevojka koja se ekipi Provjerenog obratila za pomoć od depresije je oboljela u srednjoškolskim danima, a nakon višegodišnjeg je liječenja u svog psihijatra polagala puno povjerenje.

U emisiji je ispričala da ju je on u više navrata užasnuo porukama u kojima je, između ostalog, pisao o problemima s erekcijom i masturbacijom.

"Bit ću iskren, imam problema s erekcijom. Nije to od danas, dijabetes je učinio svoje. No uz malo dodataka neke tabletice ide. Jako dugo nisam bio u nikakvom seksualnom kontaktu. Bio bih sretan već da sam pored nekog u masturbaciju", stoji u jednoj poruci, donosi Provjereno.

Ekipa Provjerenog kontaktirala je psihijatra, koji je sve opovrgnuo tvrdeći da mu je hakiran profil na društvenim mrežama.

No sporne poruke u više navrata poslane su, kažu, ne samo s jedne nego najmanje dvije aplikacije.

"Mi smo se znali čuti preko Messengera, javljao mi se uglavnom da vidi kako sam, jel' sve u redu. Znao mi je reći da me voli i to je meni bilo čisto prijateljski i ok. Nikada ja nisam uzvratila s 'i ja vas' ili nešto tako.
Znao mi je kao savjet dati da se našminkam kući i da stavim neke šarene boje na sebe i da mu pošaljem sliku da vidi", otkriva pacijentica.

O svemu su obaviještene policija i bolnica.

Pročitajte više

 

Pročitajte više