Pukanić: Petračevo pismo je u javnost procurilo preko Sarnavke

NAKON objave pisma kojeg je Hrvoje Petrač uputio vlasniku Nacionala Ivi Pukaniću, kontaktirali smo glavnog aktera cijele priče, koji je u razgovoru za Index rekao: "Pismo koje mi je Hrvoje uputio nije bilo tajna".

"To je jedno pismo koje mi je moj prijatelj Hrvoje uputio prije oko godinu dana. Ono nije bilo tajno. U trenutku kad sam ga dobio, pročitao sam ga svim novinarima u redakciji", komentirao je Pukanić.

"Nisam ga skrivao. Stajalo je na mom noćnom ormariću. U trenutku kad se moja žena razboljela, pismo je dala na čuvanje Sanji Sarnavki, koja bi navodno trebala štititi prava žena", nastavio je Pukanić, dodajući kako je "dvolična i licemjerna Sarnavka tada pokazala svoje pravo lice". Naime, Sarnavka je pismo predala novinaru Gordanu Maliću, koji ga je predočio javnosti.

Pukanić je još jednom napomenuo kako "pismo nije bilo tajno" i kako u "njemu nema ničeg posebnog". "To je jedno osobno pismo, pismo koje mi je uputio prijatelj iz zatvora. Nikad nisam krio naše prijateljstvo. Govorio sam to i ranije, i sada ponovno kažem - i dalje smatram da je nevin. Ono što mi je napisao u pismu, napisao je iz svojih saznanja i iz svojih izvora. To je pismo jednog nesretnog čovjeka iz zatvora, koje je zloupotrebljeno", rekao je u razgovoru za Index.

"Drago mi je što je to pismo objavljeno u cijelosti. O svakoj rečenici napisanoj u njemu mogao bi govoriti danima, no neću. Ono što u njemu piše, dovoljno je da svatko tko je pošten i iskren vidi kako moj prijatelj nevin leži u zatvoru", ispričao nam je Pukanić, dodajući kako je "vidljivo da nitko s ničim nije manipulirao" i kako su se "prevarili oni koji su mislili kako će mu objavom pisma naštetiti".

I.M.
Foto: Nacional

Pročitajte više