Punici zabio nož u vrat iz osvete, ali nije je želio ubiti

28-GODIŠNJI Albanac koji je jučer zabio nož u vrat svojoj punici, 48-godišnjoj Ganimete Lokaj, istražnom sucu kazao je da je to napravio iz osvete.

Shpejtim Shehu svoju je punicu napao ispred pošte u Jurišićevoj ulici, čija je ona zaposlenica, a tvrdi da je nije želio ubiti već joj samo "ostaviti ožiljak za uspomenu". Shehu je istražnom sucu ispričao kako se sa svojom ženom Arditom vjenčao na Kosovu, a punica je željela da se ožene i u Hrvatskoj, čemu se on usprotivio jer je to smatrao nepotrebnim financijskom troškom, a financijska situacija mladog bračnog para ionako je bila loša. Punica je stoga nagovorila njegovu suprugu da ga napusti i vrati se u roditeljski stan, zbog čega se Shehu posvađao s Ganimetom Lokaj.

Dan prije napada Shehu je svojoj punici poslao prijeteće SMS poruke zbog čega su ona i njena kćer prenoćili izvan svog stana u strahu od osvete.

Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu Shehuu je odredio zadržavanje u pritvoru, s obzirom da je riječ o državljaninu Srbije pa postoji mogućnost bijega.

Podsjetimo, Shehu je jučer u 8 sati dočekao svoju punicu dok je išla na posao, te joj zabio nož u vrat i pobjegao s mjesta nesreće, ali ubrzo se sam predao policiji.

J.C.
Foto: Arhiva

Pročitajte više