PUZ: U protekla 24 sata jedan pokušaj ubojstva, pet razbojstava

U PROTEKLA 24 sata na području zagrebačke Policijske uprave počinjena su 44 kažnjiva djela jedan je počinitelj uhvaćen na djelu, dogodio se jedan pokušaj ubojstva, pet razbojstava, 11 teških krađa provaljivanjem, 17 krađa, tri džepne krađe i pet ostalih kažnjivih djela.

Policija je obavila očevid 66 prometnih nesreća. U osam nesreća deset je osoba lakše ozlijeđeno.

Policiji su građani jutros dojavili da je u potoku u Ulici Mate Lovraka pronađen mrtav muškarac. Policija je očevidom utvrdila da je muškarac S.M. (1933.) htio izgraditi prijelaz preko potoka, ali mu je naglo pozlilo te je pao u potok i umro.

Jučer poslijepodne policiji je dojavljeno da iza tunela u Podsusedu u Aleji Bologne leži mrtva srna. Srnu je najvjerojatnije udario automobil, a odvezao ju je lovac iz Lovačkoga društva "Kuna".

Policiji je jučer zaštitar kruga Sveučilišne bolnice dojavio da dvojica nepoznatih mladića uništavaju portirsku aluminijsku kućicu. Kad su sigli na to mjesto, policajci su zatekli mladiće uz prevrnutu kućicu, čije su dijelove skidali i odlagali u škodu favorit. Zbog osnovane sumnje da su počinili kažnjivo djelo krađe, privedeni su u Policijsku postaju na kriminalističku obradu.

Pročitajte više