"Ako Mađaru plaćamo benzin, Nijemcu telefon i Talijanu kamatu, zašto ne TV Pink u Hrvatskoj?"

UGLEDNI radijski voditelj Mario Mihaljević je odbacio navode kako će biti direktor TV Pink Hrvatska, ali i da ne vidi ništa loše u tom projektu.

Mihaljević je tijekom HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" rekao da su priče o njegovom vođenju tog programa posljedica pogrešno protumačenih izjava iz Beograda. Njemu je jedino ponuđeno da bude vodio hrvatsku inačicu Pinkove emisije Zvezde Granda.

Mihaljević tvrdi, da po njegovim saznanjima, TV Pink ulazi na hrvatski medijski prostor. Međutim, to ne smatra ničime lošim niti ugrožavanjem nacionalnog identiteta.

"Ako plaćamo benzin Mađaru, telefon Nijemcu i kamatu Talijanu, ne vidim razloga zašto ne bi ušao srpski kapital na hrvatsko medijsko tržište", tvrdi Mihaljević.

Tijekom emisije se Mihaljević osvrtao na svoju živopisnu biografiju, koja je uključivala niz anegdota vezanih uz alkohol, ali i uspješnu karijeru tekstopisca koja je uključivala naslove kao što su "Vozovi i vlakovi" iz predratnog razdoblja, te "Hrvatine" iz Domovinskog rata. Mihaljević je objasnio i svoje članstvo u Hrvatskoj stranci prava, rekavši kako ga je pravaštvo kao ideologija privuklo zbog niza najdarovitijih hrvatskih pisaca u svojim redovima.

Mihaljević, koji je svojevremeno svom prijatelju i vođi srpskih radikala u Hrvatskoj Radi Leskovaru bio posvetio pjesmu "Rade gade", iskoristio je nastup u Nedjeljom u 2 kako bi se ispričao svima koje je povrijedio tijekom svog života.

R.R.
Foto: TV Pink

Pročitajte više