Radeljak: Pustite policiju da radi posao, ako su mi i ukrali oružje, za njega imam dozvole

JOSIP DIKAN RADELJAK je u izjavi za Index kazao kako je na putovanju te ne zna jesu li provalili u njegovu tvrtku Leora na Preradovićevom trgu i ukrali mu oružje koje tamo ima, a za koje posjeduje sve dozvole, o čemu danas pišu mnogi mediji. 

"Trenutno sam daleko od Hrvatske. Ne znam ništa o tome što se dogodilo u tvrtki. Ako je zaista netko provalio i domogao se lovačkog oruža koje posjedujem i za koje imam sve potrebne dozvole, onda me jako čudi da je to tako brzo izašlo u javnost, a za to jedino zna policija", kazao nam je Radeljak koji kaže da je o provali čuo preko novina te se još nije čuo s ljudima koji rade u njegovoj tvrtki.

"To je lovačko oružje i ja imam sve dozvole. To je zatvoreno u posebnom pretincu i ono se čuva po propisu", kazao nam je Radeljak te dodao da se boji kako se s tim oružjem ne bi počinilo neko zlo, ako je ukradeno. "Molim medije da puste policiju da radi svoj posao", rekao nam je Radeljak te dodao kako ga čudi što je vijest u novinama izašla prije nego je i on čuo, a da je za to znala samo policija. Poziva medije da oko ove priče ne rade buku, već da puste policiju da rade svoj posao.

Pročitajte više