Raiffeisen Leasing i Volvo pokrenuli akciju "All-inclusive" leasinga

RAIFFEISEN LEASING pokrenuo je akciju pod nazivom "Volvo all - inclusive leasing, terapija protiv stresa", a koja će trajati do 31. srpnja 2005.

Novitet ove akcije je što će u tzv. all-inclusive leasing mjesečnu ratu za Volvo automobile biti uključeni svi troškovi održavanja u prvih 36 mjeseci korištenja. All – inclusive ponuda osim troškova poput kompleta zimskih guma (što uključuje i njihovu izmjenu i skladištenje izvan sezone), redovnih servisa do 100.000 km, osiguranja i registracije vozila, pranja vozila, korištenja zamjenskog vozila u slučaju potrebe uključuje i produženje jamstva za dodatnih godinu dana.

"All-inclusive akciju pokrenuli smo jer je to tip financiranja koje tržište sve više traži. Poslovni ljudi ne žele gubiti vrijeme na administriranje brojnih računa koje trebaju platiti za svoj automobil. Oni žele brzu i efikasnu uslugu, bez suvišne administracije te uz jednostavno praćenje troškova korištenja. U akciju smo krenuli s našim višegodišnjim partnerom, tvrtkom Volvo Car, s kojom imamo odličnu suradnju" - pojasnio je predsjednik uprave Raiffeisen Leasinga, Miljenko Tumpa.

Klijentima će biti dostupna tri osnovna modela financiranja: operativni leasing s jamčevinom; operativni leasing bez jamčevine s budućom vrijednosti i tzv. operativni leasing s akontacijom i budućom vrijednosti, a moguće je dogovoriti i druge modele financiranja, prema željama i mjeri svakog klijenta.

Pročitajte više