Rat cijena; VIPnetova nova tarifa - 0,91 kunu prema svim mrežama

VIPnet od 4. studenog svim prepaid i postpaid korisnicima nudi novi, promotivni tarifni model Easy s jedinstvenom cijenom poziva od 0,91 kunu po minuti prema svim mrežama u Hrvatskoj i to za sve dane u tjednu, od 0 do 24 sata. Cijena SMS poruke je 0,40 kuna.

Postojeći VIPme korisnici promotivnu tarifu mogu aktivirati obnovom računa bonom od 150 ili 200 kuna do 31. prosinca, a moći će je koristiti do 15. siječnja 2006. godine. Nakon obnove računa spomenutim bonovima, korisnici će dobiti SMS poruku o mogućnosti aktivacije Easy tarife, na što trebaju odgovoriti SMS porukom s "DA".

Novi VIPme korisnici će također, nakon prvog poziva, dobiti SMS poruku o novoj tarifi. Ako je žele aktivirati, također trebaju odgovoriti s "DA", s tim da će njih aktivacija stajati 9,91 kunu.

Svi VIPme korisnici će za uspostavljene pozive u Hrvatskoj plaćati naknadu za uspostavu poziva od 0,19 kuna.

VIP Easy model mogu koristiti i postojeći i novi VIP postpaid korisnici. Mjesečni iznos za korištenje Easy tarife iznosi 91 kunu i može se potrošiti na pozive u VIP mreži. Postpaid korisnici novi promotivni tarifni model mogu aktivirati do 15. siječnja 2006. godine i trajat će im godinu dana od potpisivanja ugovora.

Pročitajte više