Razbojnici opet "operiraju" hrvatskim cestama

ŽRTVE trojice nepoznatih muškaraca bili su supružnici iz Jordana koji su se u nedjelju oko 6 sati vozili u Novom Zagrebu, na autocesti kod čvora Zagreb-jug. Već po dobro poznatom scenariju muškarci su par uspjeli navući da napuste vozilo, a kada su namjeravali ukrasti torbicu s novcem, strani državljanin ih je pokušao spriječiti, ali mu nije uspjelo.

Oko 2 kilometra poslije čvora Zagreb-jug ispred Mercedesa njemačkih registracijskih oznaka u kojem se nalazio par naglo je skrenulo drugo vozilo iz kojeg su im tri osobe rukom pokazivale da skrenu u stranu jer im nešto gori na vozilu. Stali su sa strane i izašli iz automobila, nakon čega su dvojica počinitelja došla do njih, a treći je ostao sjediti u vozilu.

Dok je jedan od razbojnika otišao s muškarcem iz Mercedesa iza vozila, drugi je kroz otvoreni prozor uzeo torbicu. Strani državljanin ga je primijetio i uhvatio za ruku, ali ga je jedan od razbojnika nekoliko puta šakom udario u glavu i ramena, nakon čega su se udaljili s navedenom torbicom. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Pročitajte više