Reakcije na kaos u HDZ-u: "Milanović će se sad s Plenkovićem natjecati za titulu Manjeg Zla"

Foto: FAH

NAJAVA HDZ-ovog europarlamentarca Andreja Plenkovića da će se kandidirati na novim unutarstranačkim izborima u HDZ-u izazvala je reakcije na društvenim mrežama.

Bivša SDP-ovka Aleksandra Kolarić istaknula je da Karamarko zapravo proživljava istu sudbinu koju je proživjela Jadranka Kosor.

"I tako, odlazi najdraži neprijatelj Milanovića i njegovih dečkiju. Sad će se s Plenkovićem i dečkima morati natjecati za titulu Manjeg Zla", napisala je Kolarić.

"Zapravo u HDZ-u ništa novoga. Tomislav Karamarko doživljava sudbinu Jadranke Kosor. U ostalom su različiti, ali isto je što ga se ubrzano svi odriču", dodala je na Twitteru Kolarić, a Kosor joj je replicirala s: "Istina živa".

Bojan Glavašević, bivši pomoćnik ministra branitelja Predraga Matića, konstatirao je: "Lako za novog predsjednika HDZ-a, ali što će ta osoba napraviti s Karamarkovim filofašističkim kadrovima u vrhu stranke?".

Mnogi se slažu da će Plenković biti puno veći problem za političke protivnike od Karamarka.

Reagirao je i HDZ, koji je kratko objavio da je Plenković najavio kandidaturu za šefa HDZ-a, dok se čeka rasplet cijele situacije.

Pročitajte više