"Bepanthol Derma: Konačno rješenje za suhu kožu"

Foto: Press

Borite se sa suhom kožom? Bepanthol Derma, nova linija proizvoda za njegu kože posebno dizajnirana za borbu protiv suhoće, nudi inovativan pristup hidrataciji i obnovi kože. Sa svojom jedinstvenom formulacijom od pet ključnih sastojaka, Bepanthol Derma pruža duboku i dugotrajnu hidrataciju do 48 sati.*

Linija Bepanthol Derma pogodna je za sve vrste suhe kože i dovoljno je nježna za cijelu obitelj, uključujući i bebe. Linija proizvoda fokusira se na pristup njezi kože "iznutra prema van", djelujući u dubljim slojevima kože kako bi spriječila suhoću izvora.

Pet ključnih sastojaka koji čine formulu Bepanthol Derma su prirodni lipidi poput karite maslaca i arganovog ulja, koji nadomještaju lipide kože; glicerin, koji pruža trenutnu i dugotrajnu vlažnost; niacinamid (vitamin B3), koji pomaže umiriti svrbež i suhoću kože; pantenol (provitamin B5), koji podržava prirodnu regeneraciju stanica u dubljim slojevima epidermisa; i fiziološki lipid, koji podržava lipidni dvosloj.

Iznimno je da je 90% sastojaka korištenih u proizvodima Bepanthol Derma prirodnog podrijetla. Svi proizvodi su dermatološki testirani i klinički dokazani, bez parfema i konzervansa. Imaju bogatu teksturu koja se lako nanosi i upija, ne ostavljajući masni trag.

Linija Bepanthol Derma uključuje losione, intenzivnu kremu i kremu za ruke dizajnirane za tri različita tipa suhe kože: 1) suhu, 2) vrlo suhu i osjetljivu, i 3) vrlo suhu i ispucalu kožu.

Proizvode Bepanthol Derma možete kupiti u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama ili online ljekarnama.

Uz Bepanthol Derma proizvode, suha koža više nije problem. Iskusite duboku, dugotrajnu hidrataciju i umirujuće olakšanje koje donosi vašoj koži. Isprobajte Bepanthol Derma danas - vaša će vam koža biti zahvalna!

*Stettler H et al. Performance and Tolerability of a New Topical Dexpanthenol-Containing Emollient Line in Subjects with Dry Skin: Results from Three Randomized Studies. Cosmetics. 2021, 8, 18.

CH-20240503-34

Index promocija d.o.o. ne odgovara za sadržaj članka oglašivača i točnost informacija. Molimo vas da se za sve savjete obratite svom liječniku ili ljekarniku.

Pročitajte više