Riješen misterij nestanka iz 1983. godine: Amerikanac mrtvu djevojku čuvao u zamrzivaču

80-GODIŠNJI Amerikanac koji je umro ovog mjeseca odnio je svoju tajnu u grob. Tajnu je danima poslije smrti otkrila obitelj koja je u njegovom zamrzivaču pronašla ostatke ljudskog tijela.

Dok su čistili njegovo skladište su pronašli ostatke tijela za koje policija vjeruje da su pripadali starčevoj djevojci, koja je nestala 1983. godine kada je imala 29 godina. Policija još uvijek čeka rezultate obdukcije i DNA testa kojim bi se trebalo utvrditi je li to tijelo Kitty Wardell, koja je posljednji puta viđena sa svojim dečkom Frankom Julianom.

Policajcima rekao da je djevojku ostavio u motelu nakon svađe


Policajci su Juliana ispitivali najmanje dva puta od nestanka djevojke 1983. godine. Frank je umro 1. listopada ove godine. On je bio posljednja osoba koja je vidjela svoju tadašnju djevojku Kitty Wardwell živu kada je nestala prije 28 godina.

Policajcima je tijekom ispitivanja kazao da ju je zadnji puta vidio 6. lipnja 1983. godine kada ju je ostavio u motelu u Salemu nakon svađe te se tada vratio u Maine. Iako su ga nekoliko puta ispitivali, policajci nikada nisu uspjeli doći do naloga za pretraživanje njegovih prostorija.

Obitelj je pronašla ostatke tijela djevojke u skladištu za koje je Julian od 1992. godine plaćao najam. Vjeruje se kako je djevojka ubijena. Očekuje se da će danas biti objavljeni rezultati obdukcije i DNA testa.

Pročitajte više