RIT Croatia priprema studente za poslove budućnosti, prijavi se!

Foto: RIT

ZNAŠ li je u tijeku natječaj za stipendije RIT Croatia? Fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. Prijave na RIT Croatia u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2019., a prijavljeni kandidati imaju prednost pri donošenju odluke o dodjeli financijske potpore. PRIJAVI SE odmah i iskoristi prednosti ranog upisnog roka.

RIT Croatia studente priprema za tržište rada

Jedna od prednosti studiranja na RIT Croatia svakako je fokus na razvoju karijere, praktičnih znanja i pripremi studenata za stvarni poslovni svijet. Program stručne prakse je sastavni dio studija i traje 800–1200 sati tijekom studija. Istraživanja na generaciji koja je diplomirala 2017. pokazuju da je više od 80% diplomanata RIT Croatia pronašlo zaposlenje ili nastavilo sa studijem u roku od 6 mjeseci od diplome.

10 vještina za tržište rada u 2020 (World Economic Forum)

Naš je posao adekvatno pripremiti studente za poslove budućnosti; poslove koji još ne postoje. Vrlo je važno naučiti studente  kritički promotriti problem, ali i kontinutirano širiti njihove horizonte. U tom je smislu opće obrazovanje (General Education) prednost studiranja na našem koledžu. Uz specijalistička znanja svi naši studenti u programima imaju i opće obrazovanje koje je sastavni dio američkog obrazovanja. U praksi to znači da, primjerice, IT student uz  klasične IT predmete dobiva i predmete poput psihologije i filozofije. To će studentu omogućiti da bolje razumije i okruženje i potrebe tržišta, što je posebice važno kada bude koristio/la svoja specijalistička znanja u razvoju tehnoloških proizvoda. Kroz te predmete studenti razvijaju vještine poput kritičkog razmišljanja koje World Economic Forum svrstava u top 5 vještina koje će poslodavci tražiti u budućnosti.

I sad, glavno pitanje – koje poslove rade studenti koji završe te studije?

Kao međunarodni kampus američkog sveučilišta RIT, RIT Croatia na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu provodi sljedeće američke visokoobrazovne studije: Međunarodno poslovanje, Informacijske tehnologije / Web and Mobile Computing te Service Management.


Studiraj uz pomoć nepovratnih stipendija – prijavi se odmah i ostvari pogodnosti!

Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2019. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba.

Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

I na kraju, 71% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia. Drugim riječima, šanse da osvojiš stipendiju su velike – stoga se prijavi čim prije putem OBRASCA ZA PRIJAVU.  

Za više informacija kontaktiraj naš Odjel za upise elektroničkom poštom (admissions@croatia.rit.edu) ili telefonom (Zagreb: + 385 (0) 1 643 9100; Dubrovnik: + 385 (0) 20 433 000).

Pročitajte više