Robert Rilović bez vozačke izazvao smrt dviju djevojaka: Sad se ne sjeća tko je vozio!

NAKON jučerašnje tragedije u Župi Dubrovačkoj u kojoj su živote izgubile dvije 20-godišnjakinje, protiv 24-godišnjeg Roberta Rilović koji je vozio BMW, policija je podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnim posljedicama. Tragediju je dodatno pojačala informacija koju je potvrdila glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske, Marija Gjenero, da Rilović koji je upravljao vozilom nije imao vozačku dozvolu jer nikada nije položio vozački ispit. Mnogi se Dubrovčani s pravom pitanju kako je moguće da netko tko je otpije poznat policiji nesmetano gradom juri u bjesnim automobilima bez vozačke dozvole!?

Prema informacijama koje prenosi Dubrovački vjesnik, Rilović i 27-godišnji Zoran Mikić, suputnik u vozilu, policiji su tvrdili kako se ne sjećaju tko je vozio, no nakon izjava svjedoka prometne nesreće, dubrovačkih taksista koji su unesrećenima i pružili prvu pomoć, utvrđeno je kako je BMW-om upravljao Rilović.

Obojica mladića poznata policiji

Dvojica mladića od ranije su poznata dubrovačkoj policiji. Naime, Rilović je prije nekoliko mjeseci uhićen jer je zapalio brod Nike Miljasa kod kojeg je nekada radila i s čijim je sinom bila u vezi njegova bivša djevojka Ana Perović. Rilović je nakon paljevine pobjegao u Bosnu i Hercegovinu, a hrvatskom se pravosuđu predao u studenome prošle godine.

Riloviću i Mikiću se prije nekoliko mjeseci sudilo i zbog krađe dvije plinske boce, a Rilović je uhićen i zbog preprodaje speeda i uživanja u opojnim drogama,

U prometnoj nesreći poginule dvije 20-godišnjakinje

Podsjetimo, u prometnoj nesreći koja se dogodila desetak kilometara od Dubrovnika dvije ženske osobe su poginule, a dvojica muškaraca su teško ozlijeđena. Nesreća se dogodila u nedjelju u 6.20 sati na magistrali kod Mlina.

Vozač bijelog BMW-a dubrovačkih registarskih oznaka izgubio je nadzor nad vozilom te je udario u autobusnu čekaonicu. Automobil se kretao iz smjera Dubrovnika prema Konavlima. U nesreći su poginule dvije 20-godišnjakinje, Jadranka Antunović iz Đurinića u Konavlima i njena prijateljica Ana Deanović iz Bosne i Hercegovine.

S djevojkama u automobilu marke BMW bila su i dvojica muškaraca, Robert Rilović i Zoran Mikić iz Dunava. Muškarci su prevezeni u dubrovačku opću bolnicu, ali nisu u životnoj opasnosti, piše Dubrovački.net. Pretpostavlja se da je uzrok nesreće kombinacija neprimjerene brzine i mokrih kolnika.

Pročitajte više