Rundek nakon sastanka s Tadićem: Mržnji ipak ima kraja!

IAKO se iz službenih izvora nije moglo doći do detaljnijih informacija s nedavno održanog sastanka hrvatskog pjevača Darka Rundeka i srbijanskog predsjednika Borisa Tadića, neki su srpski mediji uspjeli otkriti o čemu je spomenuti dvojac razgovarao.

Tadić je tako, nakon što je Rundek pretučen u "sitnim satima" na beogradskoj Knez Mihailovoj ulici, pozvao našeg pjevača na kavu, gdje mu je iskazao žaljenje zbog incidenta. Rundek i Tadić su u društvu bivšeg člana grupe Idoli a danas Tadićevog glasnogovornika, Nebojše Krstića, proveli sat vremena u ugodnom razgovoru, a potom je Rundek dao kratki intervju novinaru Kurira.

Na pitanje je li netko od beogradskih glazbenika nazvao Rundeka nakon incidenta i izrazio mu žaljenje zbog napada, bivši pjevač Haustora je odgovorio: "Nisu me ni mogli nazvati, jer mi mobilni telefon nije u funkciji. Ali, ne sumnjam da bi to učinili i da osuđuju napadače."

Novinar Kurira potom je Rundeka pitao što će u vezi incidenta u Beogradu kazati hrvatskim medijima, a naš mu je pjevač kazao kako se radi o delikatnom pitanju.

"Namjeravam pozvati novinara Globusa ili Nacionala kako bih sve objasnio. Ne želim ponovo buditi stare strasti i mržnju." - kazao je Rundek.

Na pitanje ima li tomu svemu ipak kraja, Rundek je odlučno odgovorio: "Svemu ima kraja!".

Srbijanski predsjednik Tadić je potom Rundeku osigurao službenu limuzinu, kojom je naš pjevač prebačen na mjesto sljedećeg nastupa.

Pročitajte više