Ryanair koristi Berlusconijevu muku za promociju: Nude mu jeftinu kartu za bijeg u jednom smjeru

LOW-COST avioprijevoznik Ryanair iskoristio je "muku" talijanskog premijera Silvija Berlusconija za promociju jedne od svojih ponuda jeftinih letova, piše Sky News.

"Dragi Berlusconi, evo još jedne prilike za bijeg s Ryanairom", pisalo je na oglasu objavljenom na web stranici irskog avioprijevoznika. "Letovi u jednom smjeru za 9,99 eura", dodali su.

Oglas je bio upotpunjen karikaturom Berlusconija koji u ruci drži posljednje izdanje kalendara "Djevojke Ryanaira", u kojem poziraju stjuardese zaposlene u kompaniji.

Sa Sarkozyja prešli na Berlusconija

Ovo nije prvi put da Ryanair koristi političare kao zvijezde svojih oglasa. Prije nekoliko godina objavili su oglas s fotografijom Nicolasa Sarkozyja i Carle Bruni, nešto prije njihovog vjenčanja. Pokraj glave Carle Bruni stajao je natpis "Zahvaljujući Ryanairu, na vjenčanje mi može doći cijela obitelj". Prvi par Francuske tužio ih je zbog neautorizirane objave njihove fotografije, zbog čega je Ryanair naposljetku morao platiti odštetu od 60.000 eura. Ipak, procjenjuje se da je publicitet koji je firma zbog toga dobila vrijedio puno više nego globa koju su morali platiti.

Pročitajte više