Ryanair na Krku: Jeftini letovi do Londona i Stockholma tijekom ljetne sezone

ZRAKOPLOVI najpoznatije low-cost tvrtke Ryanair iz Londona i Stockholma od 15. travnja do sredine listopada dva puta na tjedan slijetat će u riječku zračnu luku na Krku.

Potvrdila je to direktorica prodaje i marketinga te tvrtke Laura McCormack koje je najavila da će se ti letovi odvijati ponedjeljkom i petkom.

Avionske karte moći će se kupiti putem internetskih stranica Ryanaira od 4. veljače. Iz tvrtke su procijenili da će na šire riječko područje na taj način stizati 14.000 putnika godišnje.

Također, potpisan je i sporazum o udruživanju sredstava radi financiranja promocije Kvarnera idućih pet godina između Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke, kvarnerske i riječke turističke zajednice. Kvarnerskoj turističkoj zajednici za 12 ponuđenih modela udruženih tržišnih aktivnosti za oglašavanje odobreno je oko 16 milijuna kuna kroz pedeset tvrtki s media planovima i programima na 15 tržišta, kazala je direktorica kvarnerske Turističke zajednice Gordana Medved.

Osim s Ryanairom uspostavljena je suradnja s još nekim tvrtkama, pa će Croatia Airlines letjeti s Krka u London, Skandjet će imati linije za Stockholm i Göteborg, Smartlynx Airlines za Rigu, UralAirlines za Moskvu, a S.C. Compania Nationala de Transporturi Aeriene za Bukurešt.

Pročitajte više