S Visom osvojite putovanje u Torino

VISA INTERNATIONAL najavila je početak svoje Olimpijske kampanje u Hrvatskoj čije su glavne nagrade za korisnike Visa kartica tri putovanja na Zimske olimpijske igre.

Kao partner Olimpijskih igara od 1986. godine, Visa International proslavit će 20-u obljetnicu svog olimpijskog sponzorstva iduće godine u Torinu. Ova hvale vrijedna tradicija odražava zajedničke vrijednosti Vise i Olimpijskih igara koje ljude nadahnjuju za postizanje najviših ciljeva.

Svaki korisnik kartice Visa / Visa Electron koji izvrši najmanje 5 transakcija u iznosu više od 20 kuna bilo gdje u Hrvatskoj, u razdoblju od 1. studenog do 31. prosinca 2005. godine, sudjelovat će u izvlačenju nagrada te će imati jedinstven mogućnost pridružiti se 1,5 milijuna gledatelja koji će pratiti Olimpijske igre u Torinu.

Visinim olimpijskim sponzorstvom, obuhvaćeno je i dvoje sportaša koji će predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Torinu iduće godine: Idora Hegel, najbolja hrvatska klizačica i Ivan Šola, poznati vozač boba. Njih će Visa podržati kao sportaše visokog potencijala.

Unutar svoje Olimpijske kampanje Visa je, zajedno s osam banaka članica, organizirala nekoliko dodatnih aktivnosti u Hrvatskoj. Međunarodni likovni natječaj za djecu u dobi od 9 do 13 godina "Visa: Olimpijada mašte" omogućit će putovanje za 23 djece iz 13 sudjelujućih zemalja, uključujući i Hrvatsku, na Olimpijske igre u Torino kao Visini gosti.

Visa će također organizirati računalnu igru putem interneta olimpijske tematike, koja će trajati od 15. studenog do 15. prosinca, a pobjednik će otići u Torino i natjecati se u svjetskom finalu. Suradnjom s Olimpijskim igrama, Visa International nastavlja sa svojim planovima komuniciranja prednosti plaćanja karticama u Hrvatskoj putem olimpijskog duha.

Pročitajte više