KORONAVIURUS U HRVATSKOJ

Saborski zastupnik Stjepo Bartulica je u samoizolaciji, ali nema koronavirus

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

SABORSKI zastupnik Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica u samoizolaciji je i sutra će se testirati na koronavirus, objavio je na svom Facebook profilu nakon što su neki mediji, uključujući i Index, prenijeli s N1 krivu informaciju kako je pozitivan na koronavirus. 

Na tragu medijskih napisa o mom zdravstvenom stanju, istina je da sam u samoizolaciji. Sutra ću se testirati na koronu. Pravovremeno ću obavijestiti javnost o rezultatu.

Posted by Stjepo Bartulica on Wednesday, September 9, 2020

"Na tragu medijskih napisa o mom zdravstvenom stanju, istina je da sam u samoizolaciji. Sutra ću se testirati na koronu. Pravovremeno ću obavijestiti javnost o rezultatu", napisao je Bartulica.

Budući da je četvero zastupnika u samoizolaciji, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković najavio je srijedu da će se glasovanje putem video veze održati već ovaj tjedan u petak.

"Četiri zastupnika nalazi se u samoizolaciji tako da ćemo već u petak testirati glasovanje putem video veze", rekao je Jandroković nakon sjednice Predsjedništva Hrvatskog sabora s predsjednicima klubova zastupnika uoči početka redovitog zasjedanja. Nije želio otkriti imena zastupnika u samoizolaciji poručivši da će to biti vidljivo u petak tijekom glasovanja kada se pojave na ekranu.

Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović objavio je nedavno na svome Facebooku da je pozitivan na koronavirus.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više