Sanader: Milanović je zelen, gubi živce i izbore

USPOREDBU predsjednika HDZ-a Ive Sanadera sa Slobodanom Miloševićem koju je jučer napravio Zoran Milanović, Sanader je objasnio time što je Milanović "zelen".

Podsjetimo, šef SDP-a je rekao u Zaprešiću kako Sanader u svojim spotovima koristi "interesantnu uzrečicu" - "Idemo dalje", pa je dodao kako je istu rečenicu koristio i Milošević.  Milanović je danas porekao da je usporedio Sanadera i Miloševića i naglasio kako se radi isključivo o usporedbi njihovih "smiješnim slogana".  "Nisam rekao da je Sanader isti kao Milošević, on to naravno nije, već sam usporedio njihove smiješne slogane", kazao je Milanović. No Sanader je svejedno reagirao.

"Mislim da ne treba posebno komentirati izjave predsjednika SDP-a, one govore o gubitničkom mentalitetu. On gubi živce i gubi izbore. To je očigledno. Vjerojatno je još zelen za politiku pa se spušta na tu razinu", izjavio je Sanader novinarima prilikom obilaska 7. izborne jedinice. Izvješće Europske komisije ocijenio je jako dobrim.

"Ono pokazuje bitan napredak Hrvatske u svim poglavljima. Naravno, ima nekih tema koje ja zovem izazovima. Nismo još sve odradili što treba. EK je napisala što još treba još odraditi dodatni poticaj", kazao je Sanader.

A.B.
Foto: I.L., H.P.

Pročitajte više