Sanader na tekmu protiv Austrije vodi Jandrokovića, Zubovića i Biškupića

VLADIN ured priopćio je danas da će premijer Ivo Sanader nakon sastanka sa austrijskim kancelarom, kurs okrenuti prema svečanoj loži stadiona Ernst Happel.

On će u nedjelju 8. lipnja sa izaslanstvom boraviti u Beču, a pošto se igra prva utakmica Europskog prvenstva baš tamo, povest će sa sobom i svoje izaslanstvo - Gordana Jandrokovića, ministra vanjskih poslova i europskih integracija, te svoje bliske prijatelje i suradnike Božu Biškupića, ministra kulture i zastupnika Marija Zubovića, predsjednika Odbora za vanjsku politiku Hrvatskog sabora.

Očekuje se da će u Zračnu luku Beč sletjeti u 13.20, u 14.30 zakazan je susret sa saveznim kancelarom Republike Austrije dr. Alfredom Gusenbauerom u Uredu saveznog kancelara, a u 17.50 dolaze na stadion Ernst Happel.

Deset minuta kasnije počinje utakmica između reprezentacije Hrvatske i reprezentacije Austrije.

Podsjetimo, upravo je na utakmici nogometnog prvenstva uslikana jedna od Sanaderovih privatno i poslovno najdražih fotografija. Na SP-u u Njemačkoj, uslikan je u zanosu veličanstvenim loptanjem između Hrvatske i Brazila sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a ta fotografija je "gledala" sve posjetitelje stranice HDZ-a, mjesecima nakon utakmice.

A.B.
Foto: HDZ.hr

Pročitajte više