Šestorica pijanih galamdžija se u Zagrebu sukobila s policijom

NOĆAS je oko 0.10 sati policija u Kordunskoj ulici u Zagrebu intervenirala zbog buke koju su stvarala šestorica pijanih muškaraca. Ideja o privođenju pijanim galamdžijama se nije nimalo svidjela.

Kako je izvijestila PU zagrebačka, šestorka je na ulici pila alkohol i galamila, a s tim nisu prestali ni kad su stigli policijski službenici koji su ih legitimirali. Trojica muškaraca, 46-godišnjak (3,38 promila), 43-godišnjak (1,16 promila) te 28-godišnjak (0,56 promila), policajce su počeli i vrijeđati, a kad ih je policija pokušala privesti, 43-godišnjak se počeo opirati. Tad su na policajce nasrnuli i 46-godišnjak te 28-godišnjak, a 43-godišnjak je uspio i rukom udariti jednog od policajaca.

Kad su ih policajci konačno svladali, priveli su ih zajedno s preostalom trojicom "alkoholnih drugova", dvojicom 27-godišnjaka (2,36 i 0,54 promila) i 32-godišnjakom (0,75 promila). Nasilna trojka je osim na prekršajnoj završila i na kriminalističkoj obradi. U okršaju su lakše ozlijeđeni jedan policijski službenik te 43-godišnjak.

Pročitajte više